Agraïment per la participació a les VIII Jornades del Medi Ambient de les Illes Balears

El passat dimarts dia 24 finalitzarem les VIII Jornades del Medi Ambient de les Illes Balears, organitzades per la Societat d’Història Natural de les Balears i la Universitat de les Illes Balears. Des del comitè organitzador volem agrair el suport de totes les persones -que han estat moltes- i institucions (Red Eléctrica, Fundació Marilles, Instituto Español de Oceanografía – Centro Oceanográfico de Baleares, Fundació Balearia, Consell d’Eivissa, Consell Insular de Mallorca -Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient-, Consell Insular de Menorca, Institut Menorquí d’Estudis, Consell Insular de Formentera i la Conselleria de Medi Ambient i Territori -Direcció General d’Espais Naturals  i Biodiversitat-) que han contribuït en cada una de les etapes (Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera) a que aquestes jornades fossin un èxit.

Un èxit de participació i de presentació de comunicacions d’un alt nivell científic.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *